Doctor Brønshøj LIGHT

Doctor Brønshøj LIGHT
  Uafhængigt tilhængersite om Brønshøj Boldklubs store fodbold-bedrifter
  50% mindre fedt end tidligere       •       E-mail: doctorbronshoj@sol.dk

Forside
Brønshøj-overblik
Nyhedsarkiv
Siden september 99
Brønshøjs hold
Spillere, træner
Holdopstillinger
Siden august 99
Om Brønshøj
Før, nu og aldrig
Tingbjerg
Hjemmebanen
Lyn-supporter
Tilhænger på 5 min.
Skamhalm
Legenden lever!
Rulletekster
Om Doctor Brønshøj
English English summary English summary
Summary, news...

Doctor Brønshøj følger Brønshøj Boldklub i tykt og tyndt
På Doctorens website kan Brønshøj-tilhængere finde resultater, nyheder, o.s.v. Lige meget om du kommer til alle kampene, du er i eksil i Jylland eller andetsteds, eller du bare er lidt nysgerrig – Doctorens konsultation er åben for dig...
Doctoren stiller (indimellem) diagnoser ovenpå kampene, og han udskriver recepter på den medicin, han mener der er brug for. Og så har Doctoren en ven, der hedder Skamhalm, og han er ikke til at lukke kæften på...

Doctoren Skamhalm
Fra venstre: D. Brønshøj, S. Aa. Skamhalm

Tilhænger-synsvinkel
Husk at Doctor Brønshøj ser tingene fra en udpræget tilhænger-synsvinkel. Hvis du er spiller i klubben, er præsident for den, eller lign., kan det være du har en anden version af sandheden – men det vigtigste er, at vi allesammen holder af Brønshøj.

Sådan brokker du dig
Send en mail til doctorbronshoj@sol.dk – Doctoren hører gerne fra dig, hvis du har forslag til forbedringer, hvis du har opdaget en fejl på sitet, hvis hele lortet er ad helvede til, eller noget andet...

Ønsker du at linke til Doctoren
Ja, så er du velkommen. Du kan evt. bruge noget af denne grafik til dine links:


GIF, hvid bagg., 290×46 pixels, 12 KB


GIF, transp. bagg., 290×46 pixels, 11 KB


GIF, hvid bagg., 100×100 pixels, 8 KB

GIF, hvid bagg., 250×100 pixels, 13 KB

GIF, transp. bagg., 290×46 pixels, 10 KB

GIF, transp. bagg., 290×46 pixels, 10 KB

Tre legemliggørelser
Doctor Brønshøjs website har eksisteret siden 10. september 1999. Først i en kikset udgave, der takket være hedengangne Mobilix´ gustne serviceniveau næsten altid var nede. Så fra januar 2000 i en ny udgave på en ny adresse. Og senest i nærværende LIGHT-udgave fra det tidlige forår 2003. LIGHT-udgaven kom efter at vi havde lukket og slukket sitet i en periode på en trekvart års tid fordi vi ikke havde (fri)tid til at vedligeholde møget. På LIGHT-sitet er en masse dillerdaller skåret bort, så sitet er nemmere og mindre tidskrævende at holde kørende. Sitet lå i en lang årrække (januar 2000 - oktober 2009) på en forbilledligt stabil webserver hos Multimedieklubben under det pragtfulde, men nu stængte, nonprofit-foretagene IWK i Bagsværd. Fra oktober 2009 til februar 2010 logerede vi hos Telenor, under deres homepage.dk-domæne, inden vi i i februar 2010 langt om længe fik vores eget domæne. Herefter burde du kunne finde os på www.doctorbronshoj.dk til vore dages ende.

Doctor Brønshøj anno 1999
Første legemliggørelse
Doctor Brønshøj anno 2000-2002
Anden legemliggørelse

Billeder
Nogle af de gamle spillerbilleder på sitet er hugget fra gamle Brønshøj-kampprogrammer. Hvis der er nogen, der har noget imod det, så sig til. Så fjerner vi dem selvfølgelig, men så bliver det hele lidt kedeligere. Mange af kamp-billederne har vi med stor tak modtaget fra Thomas Brygger, fra Hvepsene supports utrættelige Sune Lillie og fra enkelte andre behjertede bidragydere. Resten af billederne er fra Doctorens egne arkiver.

Tak
Tak til de mange venlige Brønshøj-tilhængere, -spillere, mv., der til stadighed mailer til Doctor Brønshøj med ros, forslag og kommentarer. Tak til John Rasmussens far. Og tak til Multimedieklubben, IWK og John Mills for hjælp med IWK-serverplads til fingerpris i henved ti år.

Forbehold for fejl
Doctor Brønshøj tager forbehold for fejl i sitets indhold. Hvis du f.eks. kommer for sent til en kamp fordi Doctoren har skrevet noget ævl om tidspunktet, eller hvis du fejlagtigt tror du har vundet trekvart milliard på oddset fordi Doctoren er kommet til at skrive et forkert resultat, er det altså blot temmelig synd. Naturligvis tilstræber Doctoren at formidle korrekte informationer, men det kan jo smutte. Vil du være 100% sikker på tingene anbefaler Doctoren derfor at du også tjekker tingene andetsteds. Tak for kaffe.

Lys og kærlighed
Doctor Brønshøj ønsker alle Brønshøj-tilhængere lys og kærlighed !

Op igen

Doctor Brønshøj anbefaler Brønshøjs officielle supporterklub Hvepsene. Doctor Brønshøj er et uafhængigt tilhængersite og repræsenterer ikke Brønshøj Boldklub eller nogetsomhelst andet.